Background image
European Golfclub

Over ons

European GolfClub, de beste EN voordeligste (online) golfclub van Nederland. Opgericht in 2012 met alle functionaliteiten van en voor een golfvereniging.

Door de unieke samenwerking met Nova Course, European GolfClub en diverse golflocaties, kunnen wij u een voordelig lidmaatschap (Nederlands goedkoopste) aanbieden met korting op golfbanen van uw keuze.

Online uw scorekaarten invullen, speelstatistieken bijhouden, automatische handicapregistratie, verzekerd zijn en op de hoogte blijven wat er op de golfbanen in Nederland gebeurd. Het is allemaal inbegrepen voor € 30,- per jaar!!

NGF

European GolfClub is aangesloten bij de Nederlandse Golf Federatie (NGF). De leden van European GolfClub zijn automatisch lid van de NGF en krijgen daarmee het officiele World Handicap System NGF-pasje.

Dit houdt ook in:

• De door u ingevulde en door ons geadministreerde handicap is je officiele NGF-handicap
  • Je ontvangt het Golfmagazine, het officiële magazine van de NGF
  • WA verzekerd tijdens het golfen

Handicapregistratie
Via uw persoonlijke pagina kan u als European GolfClub-lid, online uw qualifying- en non-qualifyingkaarten invoeren. Het systeem berekent automatisch uw Stablefordpunten en je nieuwe handicap. Zo krijg je een overzicht van alle ingevoerde kaarten en daarbij inzicht in je persoonlijke scoreverloop. European GolfClub controleert en verzorgt de communicatie over uw handicap met de NGF.